Рецепт Домашнее ХОЛОДНОЕ ИЗ СВИНИНЫ Jelly Soup Recipe (Прозрачное и очень вкусное) | Семья Поповых

автор СЕМЬЯ ПОПОВЫХ   2 год. назад

Делаем ХОЛОДНОЕ ИЗ СВИНИНЫ. Приятного просмотра! https://www.youtube.com/channel/UCTKW7TJZsju2rs9hvzgSSag

Канал внука Мастер Эдя (Master Edya)
https://www.youtube.com/channel/UCjbxEIaNNJ4v_F_nKiSCjBA

Смотрите также "ЖАРЕННЫЕ И ПЕЧЁННЫЕ БЛЮДА
https://www.youtube.com/playlist?list=PLG_X-uzRvKoAvbioIAN0MMKqby0Msr3Pa"

"ПЕРВЫЕ БЛЮДА И ЗАКУСКИ"
https://www.youtube.com/playlist?list=PLG_X-uzRvKoD17BTpO7_4tWB_CpddArb0

Подписывайтесь на канал и новые видео
https://www.youtube.com/channel/UCTKW...
Ставьте лайки. Оставляйте комментарии под видео.
Делитесь своим опытом и идеями.

Также смотрите:
♥Виноград Посадка черенков (чубуков) Виноград описание Grapes Landing cuttings
https://youtu.be/_lwABzASY1A
♥ПОСАДКА черенков винограда В ГРУНТ Grapes
https://youtu.be/GxInX_GkQG8
♥САЛО Рецепты сала В РАССОЛЕ в домашних условиях
https://youtu.be/ZvDdJhQeG0o
................................................................................................................
Добро пожаловать на наш семейный LIFE канал)) У нас на
канале вы увидите: много кулинарных рецептов, расскажем вам о комнатных растениях, покажем как делать различной сложности поделки на праздники, увидите много поездок на природу, на нашу дачу, как мы проводим своё время, как играем на гармошке, танцуем,поём, много VLOGов из нашей семейной нескучной жизни! Видео выходят регулярно!! Подписывайтесь, чтоб быть в курсе последних новостей нашего канала и ничего не пропустить!!! Добро пожаловать!!

http://stalic.livejournal.com/502390.html - подробный рецепт. http://shop.stalic.ru/knigi-stalika-hankishieva/ - книги https://www.instagram.com/stalic1962/ - инстаграм Обучаю молодых и неумелых, как следует обращаться с раками.

Ginseng chicken soup (in Korean, Samgyetang) is a hot, steaming, delicious dish that features a small chicken stuffed with rice, ginseng, garlic, and jujube. You have to commit to eating a whole chicken all by yourself when you sit down for a bowl of samgyetang! But it’s totally worth it. Full recipe: http://www.maangchi.com/recipe/samgyetang Help others by translating the English caption of this video into your own language: http://www.youtube.com/timedtext_video?v=JUmFtHqwrnk&ref=share My cookbook: http://www.maangchi.com/real Get Maangchi's letter every month: http://www.maangchi.com/letter My Instagram: https://www.instagram.com/maangchi/ My Facebook: https://www.facebook.com/maangchi/ My Twitter: https://twitter.com/maangchi/

Today I'm sharing with you a recipe to make Roasted Pumpkin Soup. It's delicious and a super easy and healthy recipe to make. It's perfect for lunches and freezes well! I've roasted the pumpkin because I think it gives the soup a lot more flavour than if you were to boil the pumpkin that is in a lot of other pumpkin soup recipes. This recipe is vegan vegetarian gluten free and diary free. It's low calorie and and an easy healthy recipe. If you would like to see more healthy soup recipes then give this video a like and let me know in the comments down below! A printable recipe will be linked on my website here http://carinastewart.com/roasted-pumpkin-soup/ If you like this video and found it helpful don't forget to thumbs it up and subscribe for more recipe videos! I am always on the lookout for more ideas so if you have any requests please leave me a comment below letting me know what you would like to see. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ EQUIPMENT Chef Knife http://amzn.to/1LnfDKA Roasting Dish http://amzn.to/1LnfIxJ Fry Pan http://amzn.to/1hvLSuL Blender http://amzn.to/1G3YJQF _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ RECIPE 1kg / 2.2 pounds Pumpkin 30 ml / 1 oz / 2 Tablespoon Oil Salt & Pepper 1 Onion 3 Cloves Garlic 15 ml / 1 Tablespoon Ground Coriander Seeds 750 ml / 25 oz / 3 Cups Vegetable Stock Preheat the oven to 180C or 350F. Remove the seeds from the pumpkin and slice into wedges. Place the pumpkin into a roasting dish and pour over 1 Tablespoon of oil and season with salt and pepper. Place into the oven to roast for 1-2 hours or until the pumpkin is soft and caramelised at the edges. Leave the pumpkin to cool while you prepare the remaining ingredients. Heat 1 Tablespoon of oil in a pan over medium heat. Slice the onion and add to the pan. Crush 3 cloves of garlic and slice thinly, add to the pan and cook for 10 minutes. You don't want to colour the onion just cook it until it is soft and clear. While the onion and garlic are cooking remove the pumpkin flesh from the skin. Use a spoon and scoop it out placing into a bowl. Add the ground coriander seeds to the onion and garlic, stirring until fragrant. Pour in 2 cups of the stock, reserving the last cup, and stir. Pour the stock mixture into a blender and top with the pumpkin. Blend until there are no lumps. If you would like the soup to be a thinner consistency add more of the stock. Pour into a bowl, garnish with cream and parsley and serve with crusty bread. Serves 4 Calories 158 | Fat 8g | Protein 4g | Carbs 23g | Sugar 6g | Sodium 661mg _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ - iHerb http://www.iherb.com/ Use the code PJQ118 for $10 off your first order. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ FOLLOW ME Twitter - https://twitter.com/carstina Facebook - https://www.facebook.com/carstinaxx Instagram - http://instagram.com/carstina Tumblr - http://carstina.tumblr.com/ Pinterest - http://pinterest.com/carstina/ Email - [email protected] _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Camera & Lighting Setup Video - http://youtu.be/p0SWv3OKVes Camera I use - Canon 600D http://bit.ly/CanonSLR600D Editing - Final Cut Pro _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Disclaimer - Some of these may be affiliated links.

XLB short for Xiao Long Bao are Soup Dumplings that originated from Shanghai. They have a pork based filling with a flour outer layer that wraps in the soup. You bite it open to reveal the soup where you can then slurp up the savory juices. It's just delicious! Here, I show you how to make the filing, the jelly filling that converts into the soup, the wrapper, how to wrap it, and also the dipping sauces. Wow! Lots of stuff here. I almost died making these since it was so much work. The following is the recipe I used along with some suggestions if you are going to take a stab at this: Dough: 2 cups flour a dash of salt 2/3 cup water (start with 1/2 cup beat for a good 3 minutes between each addition of a tablespoon of water to make sure you do not add too much water. You have enough water when the dough just starts to stick together and not crumble off) Jelly Filling: 1/4 lb Pork Skin (use 1/2 pound instead) 1 tbsp xiao-shing rice wine 1 tspn of fish sauce 4-6 piece slices of ginger 2 stalks of green onion cut to 1 inch lenght Boil for 1.5 hours, Remove Ginger Blend the solids and add back into the soup. Refridgerate the soup for 2-3 hours or until solidified. Filling: 1 lb ground pork 2 tspn light soy sauce 1 tspn seasame oil 2 tbspn green onion minced 1 portabello mushroom (recommend 2 large ones or about 1/2 lb) 1/2 cup water Make 4" circles as thin as you can with the dough. Mix the filling and jelly filling together and put 1 tbspn in the middle of the wrapper. Wrap as in the video. Plate for steaming: Plate with the leafy parts of the napa cabbage You should use your bamboo steamer if you have one. Steam them seperated about 1" from each other and on top of the leaves. Steam for 8 minutes. Sauce: Shred of ginger 1 tbspn dark soy sauce 2 tbspn vinegar 1 tbspn water . Support more videos like this along with getting a bunch of perks here: http://www.patreon.com/BeatTheBush Get a free audiobook and 30-day trial. Even if you cancel, you still keep the book and you still support my channel for signing up. Support my channel by signing up to help me make more videos like this: http://www.audibletrial.com/BeatTheBush Other Channels: BeatTheBush DIY: https://www.youtube.com/BeatTheBushDIY

Сегодня покажем как приготовить вкусную, хрустящую, маринованную капусту (кусочками) со свеклой. Это отличная закуска, которая украсит ваш праздничный стол, свекла придает красивый цвет и вкус. Я думаю, этот рецепт понравится вам и вашим гостям. Ее очень просто готовить, через пару дней все будет готово. ................................................................................................................ Подписывайтесь на мой канал и мои новые видео https://www.youtube.com/channel/UCTKW... Ставьте лайки. Оставляйте комментарии под видео. Делитесь своим опытом и идеями. ................................................................................................................ Также можете посмотреть на моем канале: ♥Дрожжевое тесто Рецепт теста Yeast dough The recipe for the dough https://youtu.be/vSxBPJhNwXQ ♥Глазурь рецепт Как приготовить глазурь? Глазурь для пряников Glaze https://youtu.be/ZXYvtgqJLjA ♥УХА Домашний рецепт вкуснейшей ухи Рецепт пошагово Fish soup https://youtu.be/P6-ZLq1HtY4 ♥ РЕЦЕПТ блинов БЛИНЫ с мясом Простой рецепт блинов Оригинальная подача блинчиков https://youtu.be/fzcQkVshur0 ♥СЫР Вкуснейший рецепт СЫРА Домашний сыр Cheese at home https://youtu.be/I-dck1qjRb4 ♥Жарим на сковороде Окорочка - кавказски https://youtu.be/9IdfSYOGN0I ♥Валентинов день Поделки на День Святого Валентина Sweet Gifts https://youtu.be/NuqUDkXOJY4 ♥Валентинов День Подарок Оригинальное оформление Поделка своими руками Craft Valentin's Day DIY https://youtu.be/OafAeQBeUl8 ♥DIY Валентинов день Поделка своими руками Craft Gifts Valentine's Day https://youtu.be/oDo4r0aTcdo ♥САЛО Рецепты сала В РАССОЛЕ в домашних условиях https://youtu.be/ZvDdJhQeG0o ................................................................................................................ Добро пожаловать на наш семейный LIFE канал)) У нас на канале вы увидите: много кулинарных рецептов, расскажем вам о комнатных растениях, покажем как делать различной сложности поделки на праздники, увидите много поездок на природу, на нашу дачу, как мы проводим своё время, как играем на гармошке, танцуем,поём, много VLOGов из нашей семейной нескучной жизни! Видео выходят регулярно!! Подписывайтесь, чтоб быть в курсе последних новостей нашего канала и ничего не пропустить!!! Добро пожаловать!!

66 просмотров

2 Нравится   0 Не нравится

Мнения поваров