Спагетти с сардинами и сухариками

автор Лучшие вкусные рецепты   1 год. назад

Спагетти с сардинами и сухариками - идеальный ужин для тех случаев, когда к вам неожиданно нагрянули гости, а у вас в холодильнике - шаром покати. Меня всегда спасает этот рецепт. Cмотреть рецепт на сайте http://povar.ru

One of Italy’s most versatile sauces is the ragu Bolognese. Originating in the Emilia-Romagna region, this rich and delicious sauce can be used for a variety of dishes. There are many versions of this recipe but Gennaro Contaldo’s authentic recipe shows you how to make a simple and flavoursome sauce, using far fewer ingredients than you may have been expecting. You will see that instead of tins of tomatoes, for example, Gennaro uses a small amount of concentrated tomato puree, diluted in stock, making the sauce lovely and rich but not overly tomato-y. In fact, it is the good quality mince used in the recipe which is the star of the show. Gennaro’s recipe is simple to make and as it is slow-cooked over a gentle heat for at least two hours, it is a relatively effortless recipe to pull together, allowing you to get on with other things as the house fills with the delicious smell of Italian cooking. Gennaro’s top tip is to make more than you need and then freeze the excess in batches, ready to be used another time in a tagliatelle Bolognese or hearty lasagne. ---------------------------------------- Ingredients 4 x servings 45ml extra virgin olive oil 25g butter 1 x onion, finely chopped 1 x celery stalk, finely chopped 1 x carrot, finely chopped 150g pancetta, cubed 200g minced beef 200g minced pork 200ml red wine 2 x tablespoons double-concentrated tomato puree' 200ml stock Method Heat the extra virgin olive oil and butter in a pan, add the onion, celery, carrot and pancetta and sweat on a gentle heat for about 10 minutes until the onion has softened. Add the meat and brown all over. Increase the heat, add the wine and allow to evaporate. Dilute the tomato puree in a little of the stock and stir into the meat. Reduce the heat to low, cover with a lid and cook on a gentle heat for 2 hours, checking and adding a little extra stock from time to time to avoid the sauce from drying out.

Recipe from the Ministry of Food campaign. www.jamieoliver.com Jamie's Ministry of Food first aired on Channel4 in the UK in September 2008

Sponsored by Bertolli | If you’re after a quick and easy recipe that tastes sublime give Gennaro’s Speedy Spaghetti a go. Anchovies, garlic and sliced chilli are pan fried, tossed through the pasta and finished with parsley and a grating of pecorino cheese. Fast food never tasted so good! To find out more about Bertolli with butter, click here http://www.bertolli.co.uk/product/ber... For more classic Italian recipes subscribe to Gennaro’s channel | https://www.youtube.com/user/gennarocontaldo Links from the video: Pest Pasta With Aubergine | http://jamieol.com/Auberpasta More Food Tube videos | http://jamieol.com/spiraliham For more nutrition info, click here: http://jamieol.com/D3JimM Jamie Oliver's Food Tube | http://jamieol.com/M2xkcF Subscribe to Food Tube | http://jamieol.com/kLO4Xo Twitter: http://jamieol.com/wY1ZTB Jamie's Recipes App | http://jamieol.com/E0TVBd Tumblr: http://jamieol.com/6BR1lT Facebook | http://jamieol.com/sZmG6S More great recipes | http://www.jamieoliver.com #FOODTUBE x

CADA SEMANA NUEVAS VIDEORECETAS, SUSCRIBETE GRATIS: http://www.youtube.com/user/cocinandopasoapaso?sub_confirmation=1 Facebook https://www.facebook.com/pages/Cocinandopasoapaso/505824782812019 Mi Blog http://cocinanpasoapaso.blogspot.com.es Google+ https://plus.google.com/u/0/108791785826010124553/posts Twitter https://twitter.com/cocinandopap GRACIAS POR VISITAR MI CANAL! Y ya sabes, si te gusta Suscríbete, Comenta, Dale al Me gusta, Y sugiere recetas que te gustaria ver en Cocinando Paso a Paso. Spaghettis a la carbonara, Ingredientes para 2 Personas: Spaghettis 300 gramos Bacon en cubitos 150 gramos Queso parmesano 3 cucharadas Huevos 2 Nata 200 ml Aceite de oliva Sal y pimienta

Понадобится на 2 порции: Паста короткая (рожки, ушки, бабочки и т.п.) 180г Сардины 200г Фенхель 250г Лук репчатый 100г Вино белое сухое 200 мл Масло сливочное 20г Масло оливковое Extra Virgen 1 ст.л. Чили перец 1 шт Петрушка 1 пуч. Соль 18г. Обязательно зайдите в плейлисты канала – там вы найдёте соус для салата Цезарь и сам салат Цезарь, там вы сможете подобрать рецепт чего-нибудь вкусного на ужин, в плейлисте "Салаты" есть (кто бы мог подумать) вкусные салаты, в плейлисте "Супы и бульоны" вы найдёте великолепнейший украинский борщ рецепт, совершенно потрясающий крем-суп из шампиньонов, в плейлисте Паста есть как очень простые рецепты – паста карбонара, паста маринара, пасты с грибными и сливочными соусами, так и великолепная итальянская лазанья с бешамелем и болоньезе. Покопайтесь в грудах этих роликов – вам понравится! COOLинарная PROпаганда в соцсетях: Vkontakte - https://vk.com/club77884771 Instagram - https://instagram.com/dmitry_fresco/ Одноклассники - http://ok.ru/group/53264751263987 Google+ https://plus.google.com/u/0/b/108624306449707914611/+coolpropaganda/posts?pageId=108624306449707914611 Лицензия Creative Commons Произведение «Паста с сардинами. Обед за 10 минут. Немного Испании» созданное автором по имени Дмитрий Fresco, публикуется на условиях лицензии «Attribution-NonCommercial-NoDerivs» («Атрибуция — Некоммерческое использование — Без производных произведений») 3.0 Непортированная. Основано на произведении https://youtu.be/GLgPPN_zABU Разрешения, выходящие за рамки данной лицензии, могут быть доступны на странице fresco.espan @ gmail dot com. В произведении использована музыка из официальной библиотеки youtube

45 просмотров

1 Нравится   0 Не нравится

Мнения поваров